L’any de l’esperança

Una mica d’incertesa i dubtes amb la mirada posada a la vacunació de la covid-19

Comencem un nou calendari juntament amb el que sembla el camí cap a la llum al final del túnel pandèmic. Són dies de tenir esperança en les vacunes que s’estan administrant ja. I, en conseqüència, també hi ha esperança en anar recuperant de mica en mica la vida social i l’econòmica, tot i ser conscients que la crisi que ens han deixat la Covid-19 no marxarà amb una simple vacuna.

Potser és aviat per fer una llista ambiciosa de bons propòsits i cal anar a poc a poc. De moment us oferim, a continuació, algunes de les activitats que trobareu a Nou Barris per aquests dies

  • Podeu anar al Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular 9 Barris. Estan de celebració, han fet 25 anys de produccions pròpies nadalenques, i la d’enguany, ‘Fins i tot la foscor’ és un espectacle que gira entorn la humanitat i qüestions transcendentals com les religions o les creences. El trobareu fins al 24 de gener.
  • Dins el cicle Nou Nadal Nou Barris teniu la següent programació per a aquest cap de setmana:

-2 de gener

Concert de nadales d’arreu del món. Un espectacle molt original on podrem escoltar cançons de
Nadal en la seva llengua d’origen i també participar com a públic. Tres passis: 11.30h, 12.15h  i 13h. al carrer de Chafarinas, davant el Mercat de la Trinitat Nova. Gratuït, cal inscripció prèvia una mica abans al mateix acte

‘El paseante’. Un seguit d’històries nadalenques inspirades en la nostra tradició, amb un format de projecció poètica i molt sentit de l’humor. Tres passis: 18h, 18.45h i 19.30h. Al carrer de Chafarinas, davant el Mercat de la Trinitat Nova.
Gratuït, cal inscripció prèvia una mica abans al mateix acte.

  • 3 de gener
    12h Poker de iaies a Nou Barris. Espectacle de màgia. Dues persones grans del barri ens visitaran, començaran a fer màgia amb elements inesperats… i acabaran fent tot un espectacle! A la plaça del metro de Ciutat Meridiana
    Gratuït, cal inscripció prèvia.

‘Ens agrada el Nadal’ espectacle d’animació. Als “Més Tumàcat” els agrada el Nadal i per celebrar-lo amb nosaltres ens han portat una panera plena d’humor, bona música, ovelletes, pastorets i fins i tot un Tió! A les 11h a la plaça del Doctor Jaen. Gratuït, cal inscripció prèvia.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies