Veïns de Torre Baró es queixen de més d’una vintena de talls de llum al desembre

Reclamen a Endesa que canviï el transformador que dona servei a la zona, que consideren causa del problema 

Una cinquantena de veïns i veïnes de la part alta de Torre Baró fa dies que denuncies avaries repetitives en el suministrament de la llum. Per exemple el dia de Sant Esteve van patir un tall a les 15h i el dia anterior a la mitjanit. En el cas de diumenge passat,  van patir fins a tres talls elèctrics al llarg del dia. D’aquí que es concentressin alguns dels afectats, com es veu a la fotografia, cedida per un dels veïns, José A. Martinez Vicario. En total, han comptabilitzat que aquest mes de desembre s’han produït una trentena d’avaries. Un problema que està desesperant els veïns, ja que entre els afectats hi ha veïnes que depenen de la corrent elèctrica per fer servir una màquina d’oxigen o per mantenir actiu el servei de teleassistència. Altres veïns, necessiten la llum per cuinar o per escalfar-se en aquests dies freds. “Moltes veines afectades són grups de risc per una fràgil salut que, sense electricitat, es queden sense calefacció i això implica humitat, fred…”, denuncia Martínez.

El veïnat reclama a Endesa solucions definitives a un problema que no és nou al barri. Una solució que passa, entre altres coses, per substituir el transformador elèctric que dona servei a la zona. Segons els veïns afectats, des de l’empresa s’esgrimeix que el problema són les persones que estan enganxades il·legalment a la xarxa, i que el transformador és suficient.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies