El campament reial aconsegueix portar tota la màgia i encís d’Orient

Les 17 entitats demostren més il·lusió i motivació que mai en un circuit que sorprén i fa somiar els visitants

El pati de la Seu del Districte s’ha convertit en un epicentre de màgia i il·lusió. Ahir -en la primera de les dues jornades- petits i grans van descobrir un recorregut que no deixen de meravellar-los de principi a fi. Des de les vetlladores de la son i els seus llitets, fins a la fàbrica de joguines dels elfs -coreografies incloses-, la fàbrica de caramels, les teixidores de valors (tolerància, gratitud, igualtat…) o els guardians de la clau màgica… Els visitants segueixen el camí vermell amb ulls com a plats. El que en principi podia ser quelcom negatiu: el fet de no tenir cavalcada un dia com avui; s’ha convertit en un esclat d’imaginació i somni. Una oportunitat, a més, per gaudir dels detalls, com tot el desplegament administratiu dels carters reials, amb els seus segells, classificadors o fins i tot ordinadors per llegir els mails. O una oportunitat per negociar tranquil·lament amb els patges dels xumets, o per intentar convéncer els dimonis de la Carbonera que no substitueixin els regals per carbó.

Les entitats noubarrienques i Districte han respost, amb més feina i motivació que mai, amb una decoració fantàstica i plena de detalls, enmig d’un pati que ha tret tot el seu suc amb els jocs de llums i els  elements decoratius. I amb uns protagonistes que no han deixat de saludar i somriure.

Enmig de la plaça i del recorregut, les tres haimes més esperades també han fet felices les famílies. Tres tendes elegants, diferenciades i encisadores, des d’on Ses Majestats s’esforcen per transmetre escalf, abraçades i molta estima a uns nens i nenes que poden veure’ls, amb distància, però amb tot el temps necessari per poder-los saludar, en lloc de veure’ls passar ràpidament sobre les carrosses. Novament, un aventatge que supera una situació negativa.

Tot plegat comença i acaba amb música. La rebuda corre a càrrec de la Banda Simfònica de les Roquetes, que tradicionalment obre la Cavalcada de Nou Barris, i després de tot un recorregut màgic, acaba amb la batucada dels fanalers, que acomiada els visitants entre balls.

També va aprovar amb nota l’organització, que va formar cues diferenciades en funció de les hores de reserva, cosa que va afavorir el control de l’aforament i sense perdre la puntualitat.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies