Restriccions d’aparcament per obres a Torre Baró

La prohibició és vigent els dies laborables de 8 a 18h fins al 14 de gener

Fins al proper 14 de gener, en determinats horaris, no es pot aparcar en el tram entre el carrer del Castell d’Argençola, 32, i el carrer de Sant Feliu de Codines, 221.  El motiu de les restriccions són els treballs de consolidació del talús i adequació de l’explanda al carrer de Sant Feliu de Codines, número 190. També es vol garantir l’accés dels camions a l’obra que s’està realitzant.  La prohibició d’aparcament per obres al barri de Torre Baró serà vigent tots els dies laborales de 8 a 18h.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies