En marxa els treballs per instal·lar un ascensor al carrer d’Aiguablava

Es col·locarà també un escala davant el carrer de Fenals per salvar el desnivell existent 

Continuen a la Trinitat Nova les obres d’instal·lació d’un ascensor i una escala per connectar les dues cotes del carrer d’Aiguablava. L’objectiu és millorar l’accessibilitat i la connectivitat d’aquesta zona i salvar el desnivell existent en aquest carrer. L’elevador estarà ubicat a prop de les escales mecàniques existents, davant el carrer de la Fosca i pròxim a l’estació de metro de la Trinitat Nova, i la nova escala es col·locarà davant del carrer de Fenals. La instal·lació de les escales i l’ascensor complementen la reurbanització dels interiors d’illa que s’està fent entre els carrers d’Aiguablava i de Portlligat. Els treballs s’allargaran fins al maig de 2021.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies