Queixes a diversos barris per talls de llum en plena onada de fred

Veïns de la Trinitat Nova, Torre Baró i el Turó de la Peira denuncien que es queden sense electricitat durant hores

Coincidint amb l’arribada del fred a la ciutat, molts veïns de Nou Barris denuncien incidències amb el suministre d’electricitat a les seves llars. El mes passat, veïns del barri de Torre Baró ja van explicar els continus talls de llum que tenien cada vespre. Des de fa uns 10 dies els veïns dels carrers d’Aiguablava i Portlligat, a la Trinitat Nova, es troben amb una situació similar.  Afirmen que des del cap de setmana les apagades són totals, es repeteixen diverses vegades al dia i s’allarguen durant hores.  Tot i la insistència dels veïns, afirmen que la companyia no els ofereix cap solució. Expliquen que cada cop que truquen a Endesa els diuen que tenen la incidència localitzada i que es resoldrà en 90 minuts. Però diuen que en moltes ocasions la resposta s’allarga més temps, i la situació torna a repetir-se hores més tard.  Denúncies semblants s’han fet també des del barri del Turó de la Peira, que no entenen perquè han de patir aquests talls de sumistre continus.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies