El joves reflexionen sobre la identitat i discriminació per qüestions de gènere o sexe en un mural

La façana de l’Ateneu Popular 9 Barris recull una creació col·lectiva de l’alumnat de l’IE Trinitat Nova 

Aquesta temporada, l’Ateneu Popular 9 Barris ha obert els murs de la seva façana a la creació col·lectiva d’un mural per part dels alumnes de l’Institut Escola Trinitat Nova, amb la col·laboració del projecte Difusor i el Pla de Barris. Es tracta d’un mural que parla de la identitat i la discriminació per qüestió de sexe o gènere. L’obra és fruit d’un procés de diverses sessions amb l’alumnat de segon d’ESO. La il·lustradora i dissenyadora gràfica francesa Perrrine Honoré ha acompanyat els alumnes per finalitzar i conceptualitzar l’obra. El mural resultant va acompanyat també dels dibuixos originals dels alumnes que trobareu a la reixa de l’entrada de l’ateneu. 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies