Continua la lluita per aconseguir que Maladeta sigui un espai públic

L’associació de veïns del barri i l’escola Splai demanen un espai verd compatible amb equipaments per al barri

L’AV de Porta i l’escola Splai s’han aliat en un manifest per reclamar a l’Ajuntament que compri els solars del carrer de la Maladeta per convertir-los en un espai públic. També demanen que es faci un procés participatiu per a que els veïns decideixin quins equipaments necessiten per al barri. Fa més de 10 anys que un grup de veïns va ocupar els terrenys de propietat privada per evitar que s’hi construissin més pisos al barri.  L’AV de Porta va demanar llavors que els solars es convertissin en una rambla verda, però la resposta de l’Ajuntament sempre ha estat la mateixa: l’operació tenia un cost econòmic massa elevat. Fa un any van presentar al Consell Plenari de Nou Barris una iniciativa ciutadana sobre aquest tema, però no va ser aprovada. Per això, proposen ara rendibilitzar la compra dels solars amb la construcció d’equipaments.   L’escola Esplai, situada a pocs metres dels horts ja té una proposta. Fa dècades que el centre demana ampliar les instal·lacions, ja que els 230 alumnes fan l’activitat física als patis i no disposen d’un espai polivalent. La seva proposta passa per compartir amb el barri un gimnàs i un auditori que podrien construir-se als terrenys de la Maladeta.  A hores d’ara, l’escola i l’AV Porta estan recollint signatures per lliurar-les a l’Ajuntament.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies