Una disfressa de pop, alternativa a les mascaretes?

L’IE Trinitat Nova contagia somriures amb les reaccions d’alumnes, mestres i veïns davant l’esbojarrada proposta

Es alumnes ja han tornat a les aules per encarar un segon trimestre, que tornarà a estar marcat pels neguits de l’evolució de la pandèmia. Però a l’Institut Escola Trinitat Nova les mascaretes no els treuen les ganes de riure. Abans de marxar de vacances ens van deixar uns vídeos divertits, ideats per la dinamitzadora Cultural i Audiovisual del centre, Lupe Capell. Ens presenten un hipotètic uniforme anti pandèmia, que finalment no ens lliura de portar la mascareta però sí que ens treu un somriure.  Els trobareu al canal de YouTube de l’IE Trinitat Nova

 

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies