Els tallers d’hivern començaran a impartir-se en línia des de casa

Les activitats formatives als diferents equipaments tornaran a ser presencials tan bon punt sigui possible

Les activitats formatives als diferents equipaments de la ciutat començaran impartint-se en línia com a mínim durant les setmanes vinents, en què es preveu que la situació epidemiològica serà de risc alt. La voluntat dels diferents espais, però, és recuperar el format presencial tan aviat com les circumstàncies ho permetin.  Aquests últims mesos de pandèmia han servit per adquirir un ampli bagatge en les eines tecnològiques i han fet un gran esforç per adaptar-se, fet que permet oferir una formació en línia de qualitat.

Per a qualsevol dubte o aclariment al voltant de les formacions des de casa, us podeu adreçar al vostre centre. En el cas que algun taller no pugui fer-se a distància, quedarà ajornat per a més endavant. Per tal d’adaptar-se a les noves situacions que es puguin donar, es treballarà per flexibilitzar els períodes d’inscripcions durant tot el trimestre.

Si teniu alguna dificultat, us facilitem un seguit de guies per fer-vos més fàcil el retrobament digital. Si es fan en Zoom, mireu el tutorial en vídeo del CC Besòs o la guia en PDF que ha elaborat el CC Teixonera. Si les trobades són amb el Jitsi meet, el CC Besòs té un vídeo explicatiu la mar d’aclaridor i el CC Convent Sant Agustí ens facilita unes explicacions en PDF per a fer trobades amb el Whereby. En canvi, si la plataforma que es fa servir és la Google Meet, podeu seguir les explicacions del CC La Farinera del Clot.

La programació d’espectacles i exposicions les podeu gaudir de forma presencial.

D’altra banda, la programació cultural (arts escèniques, música, projeccions audiovisuals i exposicions) es manté, com fins ara, seguint estrictament les directrius previstes en els Plans de represa del sector cultural, arts escèniques i musicals del 21 de setembre de 2020.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies