Una desena de comerços de la Trinitat Nova es modernitzen amb l’Impulsem el que fas

Barcelona Activa hi ha invertit 36.000 euros per potenciar el petit comerç de proximitat

El programa Impulsem el que fas, de Barcelona Activa, ha permès deu comerços de la Trinitat Nova modernitzar-se.  La iniciativa vol preveu finançar projectes arrelats al territori que fomentin l’ocupació, l’emprenedoria i l’empresa, la innovació socioeconòmica, el turisme responsable, i la innovació social i digital.

En total, l’Ajuntament ha destinat 36.400 euros aquest any a fer totes aquestes millores. Impulsem el que fas ha ajudat econòmicament 10 comerços del barri a incorporar millores en els seus establiments: des de millorar l’aspecte dels aparadors o renovar l’estoc fins a incorporar tecnologia i programari per donar una millor resposta als clients. “És una mica d’ajuda per modernitzar, perquè a vegades et planteges fer coses però no tens els diners“, explica Rosario García, de l’Associació del Comerç i les Empreses de la Trinitat Nova. “Nosaltres hem ficat una màquina registradora a la papereria, que va molt bé perquè ho tens tot mecanitzat, per portar les despeses que tens”.

A més, els petits empresaris també han rebut assessorament per millorar la comunicació a les xarxes socials i als locals. “Hem posat vinils per promoure el màrqueting i hem afegit una cadira de podologia per oferir més serveis”, comenta Isabel Chumillas, propietària d’un dels negocis. També s’han adaptat espais per a persones amb mobilitat reduïda i s’ha optimitzat el consum energètic prioritzant el reciclatge.

A banda de tot això, el programa també promou la instal·lació d’activitat econòmica en locals buits a Trinitat Nova. A partir d’aquí, cada persona emprenedora ha pogut optar a un màxim de fins a 50.000 euros per poder-se instal·lar a un local.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies