El bus a demanda de la Zona Nord continuarà

L’Ajuntament anuncia la pròrroga  emparat en l’èxit del servei

El petit bus continuarà recollint i portant a demanda els veïns de la Zona Nord. Així ho va anunciar l’Ajuntament, tot reconeixent que aquest sistema està funcionant, i tan bé que s’exportarà a Horta. Tot i els recels inicials, el veïnat  s’ha anat acostumant a sol·licitar el servei de l’autobús amb previsió, a través del telèfon o l’aplicació. El conductor segueix l’itinerari recollint les persones que han reservat.

El servei de seguida ha anat sumant usuaris, sobretot entre el veïnat de la part alta de Torre Baró. Precisament l’objectiu de l’anomenat elMeuBus era connectar aquesta zona amb la part baixa del barri, on són els serveis essencials, com ara l’ambulatori o les botigues. Els busos tradicionals no hi podien pujar per la inclinació dels carrers.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies