Neteja comunitària a Ciutat Meridiana, les Roquetes i Canyelles

Les associacions de veïns col·laboren en la planificació de la neteja i la identificació de punts negres

Una de les queixes habituals a les audiències i plenaris de Nou Barris és la brutícia i la petició de més neteja als carrers, especialment en alguns barris de muntanya. Per aquesta raó Districte ha engegat un projecte pioner a la ciutat per reforçar la neteja a Ciutat Meridiana, les Roquetes i Canyelles. L’han anomenat neteja comunitària, ja que compta amb la participació de les associacions de veïns d’aquests barris per tal de planificar les accions de neteja i identificar, com a grans experts als territoris, els punts negres de burtícia.

La iniciativa estableix  reunions quinzenals entre el Servei de Neteja, Parcs i Jardins, el districte i les associacions de veïns dels tres barris. En aquestes trobades es posen en comú els propers objectius, es programen actuacions per sectors, i s’analitzen els treballs que s’han dut a terme. A les primeres reunions, ja s’han generat una llista de punts negres i espais dels barris on hi ha dificultats habituals com ara petits esllavissaments de terres, neteja de talussos practicables o escatat de males herbes. Aquest projecte se suma a les rutes que fa el districte amb les entitats dels 13 barris per detectar els punts crítics de neteja.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies