Doble concert 100% Nou Barris a l’Ateneu i en línia

Les entrades estan exhaurides però l’equip de Bidó 9B emetrà el recital a través de Youtube

Aquest és el darrer cap de setmana del Circ d’Hivern, però  l’Ateneu no en té prou i ofereix avui, a més, un concert protagonitzat per dos artistes o grups de Nou Barris. D’una banda el cantautor ja mític Mateólika i la seva guitarra sumaran una altra actuació a una carrera de més de 20 anys, fent una demostració de la seva rumba punk.
L’acompanyen al cartell una veïna i cada cop menys promesa i més realitat, Monique Makon. Ella posarà la seva veu, potent i personal, i la música la posarà Clara Martín a la guitarra. Juntes formen el duo Aura, que presentaran un recorregut des del soul al R&B més actual.

Les entrades, de taquilla inversa, fa dies que estan exhaurides. De fet es van esgotar en tan sols 19 minuts. Tanmateix, l’Ateneu Popular de 9 Barris, en una mostra de generositat, compartirà el concert a través de Youtube, en directe.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies