Una mirada a la premsa històrica de Nou Barris

L’Arxiu Històric Roquetes-Nou Barris estrena una exposició que repassa la premsa del districte

Des de fa alguns dies l’Espai via Favència (via Favència, 288A) acull la mostra “La premsa del moviment veïnal”, un repàs a les diverses publicacions que han anat sorgint al districte de Nou Barris abans, fins i tot, de la seva creació oficial al 1984.  Hi trobareu revistes publicades per associacions de veïns, entitats ecologistes, culturals… i també alguns diaris especialitzats en Nou Barris, avui dia desapareguts, com el Ciutat Nord o l’Esport 9.  L’Arxiu Històric Roquetes-Nou Barris ha regirat el seu fons documental per crear aquesta exposició i demostrar la riquesa de revistes, diaris i publicacions diverses que hi ha hagut.

Per visitar l’exposició s’ha de demanar cita prèvia a través del correu electrònic de l’entitat: arxiuhistoric@yahoo.es abans del 23 de febrer.

Una altra opció és connectar-se aquest vespre a les 19h al Facebook de l’entitat , ja que hi haurà una presentació en directe de la mostra i el seu contingut.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies