Convocatòria de creativitat femenina al centre cívic Torre Llobeta

Enguany la temàtica de la Mostra serà el binomi Alegria i Resiliència

El centre cívic Torre Llobeta es caracteritza pel seu poder femení, i el gran nombre d’activitats que es fan per i per a dones. De cara al març, mes femení i reivindicatiu habitual, l’equipament prepara la seva Mostra d’art en femení, un repte per a la creativitat i la creació. Per això han obert la convocatòria per participar-hi. Està obert als diferents llenguatges artístics, smplement cal que les dones esdevinguin creadores i protagonistes.  Enguany la mostra, així com les activitats de la Quinzena de les Dones,  té com a eix central “Alegria – Resiliència, un binomi per combatre la incertesa”. Un tema molt adient a la realitat que vivim des de fa gairebé un any.

Des del centre cívic Torre Llobeta s’expressa la voluntat que aquesta mostra sigui una oportunitat per a la promoció de la creació i l’exhibició de propostes artístiques en l’àmbit de les arts visuals  però també un espai de diàleg, intercanvi i reflexió  perquè cada dona pugui expressar les seves sensacions i emocions en una  obra i  experimentar amb temàtiques, estils, colors, textures…

Si feu pintura, fotografia, dibuix, il·lustració, escultura, etc… i esteu interessades en participar, podeu enviar un correu a l’adreça electrònica  mda.enfemeni@gmail.com   fins el 20 de febrer.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies