Cicle virtual de contacontes i experiments sobre grans científiques a les biblioteques de Nou Barris  

‘Les Invisibles’ es proposa donar a conéixer dones científiques  poc conegudes malgrat els seus èxits

Les biblioteques de Nou Barris ofereixen cada mes des del novembre fins al febrer un cicle d’activitats amb la intenció de descobrir diverses científiques i el que van fer a través de les seves històries, narrades en contes. A més, per endinsar-se en el coneixement científics que van generar, es proposen experiments i jocs. En un principi era una activitat presencial però ara, amb les restriccions, podeu gaudir des de casa del cicle, organitzat per Luciferases i adreçat a nens i nenes d’entre 7 i 10 anys.

Per participar-hi cal que passeu per alguna de les biblioteques del districte de Nou Barris i recolliu el “Kit Les Invisibles”, on hi trobareu:

-llibres que et despertaran el “cuquet” científic
-el material per a fer l’experiment del mes
-el codi QR on trobareu el conta-contes i l’explicació per a dur a terme l’experiment secret relacionat amb la científica.

En aquesta sessió de gener us proposen descobrir qui va ser Dian Fossey, una zoòloga que va lluitar per la protecció dels goril·les de muntanya, que estaven en perill d’extinció.  Com podem mantenir la biodiversitat del planeta? L’arribada de primatòlogues a la ciència va fer possible revolucionar el coneixement sobre les espècies de primats i la seva protecció, acompanya’ns en aquesta expedició! El llibre que es comentarà serà: Petita&Gran Dian Fossey de Maria Isabel Sánchez Vegara i Alessandra Cristofaro.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies