Mobilitzacions contra els talls de llum d’Endesa

Concentració avui davant la seu d’Endesa al carrer de l’Artesania

Després de setmanes amb avaries i talls elèctrics que poden arribar a durar hores, els veïns es mobilitzen contra Endesa. Dilluns passat al vespre el veïnat de la part alta de Torre Baró va iniciar la primera de les cassolades setmanals que vol convocar per demanar la substitució del transformador i el cablejat del barri. Avui estan cridats a concentrar-se davant l’oficina d’Endesa al carrer de l’Artesania, 54 també els afectats de l’illa de Portlliga, a la Trinitat Nova, i altres barris amb avaries elèctriques, com ara el Turó de la Peira.

La convocatòria d’avui, d’igual manera que altres s’han fet a les portes de les oficines centrals d’Endesa, s’aprofita també per protestar contra la pujada dels rebuts. Des del moviment veïnal es reclama tarifes més justes ja que consideren que les actuals provoquen un augment de les desigualtats i la pobresa energètica. Defensen que la llum és un dret, no un luxe.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies