Torna El Generador, 15 anys de programació cultural a Can Basté

El col·lectiu projecta avui gratuïtament i amb reserva prèvia “Braindead”, cinema de zombies 

Fa 15 anys, membres de l’emissora Ràdio RSk i del centre cívic Can Basté es  van unir per crear una programació alternativa, gratuïta i estable de cinema, música i arts escèniques en general, tot aprofitant la sala d’actes de la masia. Avui dia són un col·lectiu propi, en el qual s’han implicat veïns i veïnes del Turó de la Peira. Assembleàriament decideixen les propostes de la programació. La covid-19 ha trastocat tots els plans que tenien des del març de 2020, inclosa la celebració d’aquests 15 anys de trajectòria. Tanmateix, han adaptat la sala d’actes de Can Basté per oferir quatre activitats aquest trimestre, després de mesos -concretament des del mes de juliol- sense poder fer activitats.

La primera de les activitats programades es du a terme avui a les 20h vespre, amb la projecció de la pel·lícula de temàtica zombie ‘Braindead’. Òbviament cal reservar cadira i respectar totes les mesures sanitàries covid.

La resta de la progamació és la següent:

  • 12 de febrer a les 20h: projecció del film ‘Re-animator’
  • 26 de febrer a les 20h: concert de Rita la Cantora (flamencopla)
  • 12 de març a les 20h: concert de Showcase i Zancada

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies