Nou telèfon del SARA (Servei d’Atenció, Recuperació i Acollida)

Les persones afectades per violència masclista poden accedir al servei a través del número 900 922 357

A partir d’avui canvia el número de telèfon gratuït del SARA, el servei municipal que ofereix atenció específica a persones víctimes de situacions de violència masclista (dones, infants i adolescents, i persones LGTBI, o persones del seu entorn proper directament afectades per aquesta violència), a més d’assessorar l’entorn de les víctimes. Des de l’1 de febrer, es gestionarà les cites prèvies a través del número 900 922 357.

Des d’aquest servei d’atenció telefònica es proporcionarà informació bàsica del SARA, es podran programar i cancel•lar cites, enviar missatges a les professionals i passar trucades al servei. L’atenció d’urgència continuarà funcionant adreçant-se al servei sense cita prèvia.

L’horari d’atenció telefònica serà de dilluns a divendres de 9 a 14h i de dilluns a dijous de 16 a 19h.

També es podrà contactar amb el servei enviant un correu electrònic a l’adreça sara@bcn.cat

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies