Diumenge, abril 14, 2024
Nou BarrisSocietat

Nou pla de manteniment del verd per als propers mesos

Algunes de les actuacions previstes a Nou Barris són la retirada de males herbes, l’arranjament de camins i la plantació d’arbrat nou

L’Institut Municipal de Parcs i Jardins ha planificat per als propers quatre mesos un seguit d’actuacions per a cada districte. A Nou Barris, les tasques se centraran en el retall i poda d’arbusts, millores generals de l’espai verd i la poda d’arbres. A més, es plantaran 126 arbres. Podeu consultar en aquest mapa les actuacions previstes fins a l’abril en aquests tres eixos.

  • Retall d’arbusts: contempla la poda i el manteniment d’aquells espais verds, places o carrers que compten amb grups arbustius com ara rosers, buguenvíl·lea i baladres, entre altres.
  • Actuacions de millora general dels espais que ho requereixin: en aquest cas es faran desbrossaments de parterres, arranjament de camins, retirada de males herbes, poda i retall, sembra i actuacions de manteniment de prats i gespes o plantació d’arbustos, entre altres.
  • Actuacions en l’arbrat: aquestes inclouen la plantació de nou arbrat en carrers, jardins i places segons planificació i disponibilitat d’exemplars. També recullen la poda que es farà als arbres dels carrers de la ciutat i el nombre d’arbres que passaran la revisió del Pla de Risc que es realitza bianualment per analitzar l’estat de tots els arbres de la ciutat.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies