Obert el termini per presentar projectes d’habitatge social en un solar de la Trinitat Nova

Al carrer de Palamós número 55-63 s’hi construirà un edifici amb 59 habitatges de lloguer

L’Ajuntament de Barcelona cedirà a entitats i cooperatives tres edificis per construir i rehabilitar, i 15 solars a la ciutat. Un d’aquests solars està situat al carrer de Palamós número 55-63, on hi ha previst construir un edifici que allotgi 59 habitatges en règim de lloguer social.

Les cooperatives i fundacions que vulguin presentar el seu projecte, l’hauran de fer arribar abans del 28 de febrer. La Taula de Designació, una comissió formada per l’Ajuntament de Barcelona i GHS, s’encarregarà de validar les propostes presentades. Les persones que finalment siguin adjudicatàries d’un habitatge de lloguer social d’aquestes promocions es triaran a través de les pertinents convocatòries entre les persones inscrites al registre de sol·licitants d’habitatge públic del Consorci de l’Habitatge de Barcelona.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies