Dos desnonaments en un matí a la Trinitat Nova i les Roquetes

El Sindicat d’Habitatge de Nou Barris denuncia que no s’han seguit els protocols ni ofert alternatives als afectats

La mobilització veïnal no va poder aturar ahir al matí dos desnonaments que, segons el Sindicat d’Habitatge de Nou Barris, no van seguir els protocols correctes. El primer es va executar al carrer d’Aiguablava, a la Trinitat Nova, sense la presència de serveis socials ni cap alternativa, afirma el sindicat. A la segona convocatòria, al carrer de Briquets de les Roquetes, es van viure moments de tensió i alarma quan un dels ocupants de l’habitatge va amenaçar amb llençar-se des de la finestra. Com es pot veure a la imatge que ahir va penjar el sindicat al Twitter.  Segons el sindicat, tots dos pisos pertanyen a gran tenidors i la comitiva havia actuat amb una contundència i brutalitat desproporcionada.  Al dispositiu del carrer de Briquets es van desplaçar fins a set furgonetes dels Mossos d’Esquadra. El Sindicat de l’Habitatge de Nou Barris va anunciar també mobilitzacions com a resposta als dos desnonaments.

Imatge: Sindicat d’Habitatge de Nou Barris @habitatge9b

 

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies