Unes eleccions al Parlament de Catalunya marcades per la covid-19

Recomanen anar a votar seguint una distribució de franges segons la situació sanitària personal

Es recomana anar a votar segons una distribució de franges d’acord amb la situació sanitària personal. El seguiment d’aquestes indicacions no és obligatori, si bé s’apel·la al sentit comú, a la bona voluntat i a la responsabilitat de cadascú per fer-ne seguiment en benefici de la seguretat sanitària general.

  • La distribució dels votants per franges és la següent:

de 9h a 12h: els col·lectius de risc.

de 12h a 19h: els votants no pertanyents ni als col·lectius de risc ni en quarantena.
de 19h a 20h: els col·lectiu de persones en quarantena – contagiats, contactes estrets i sospitosos.

Durant la darrera hora de votació els membres de la mesa utilitzaran equips de protecció individual (EPI) integrals d‘alta seguretat. Se’ls hauran de posar entre les 18.40 hi 19h per torns, quedant sempre dos membres en custòdia de l’urna i per seguir amb el procés electoral.

Les persones contagiades, contactes estrets i sospitosos hauran de dur un certificat de desplaçament per la crisi sanitària per la covid-19 o document equivalent vigent amb la finalitat única de trencar el confinament obligatori per exercir el seu dret a vot. L’autoritat competent els podrà demanar la seva presentació.

  • A quina mesa i col·legi podeu votar?

L’Oficina del Cens Electoral envia a tots els electors i electores una targeta censal on hi figura la secció en la qual està censat l’elector o electora i la mesa on li correspon votar, amb l’adreça del col·legi electoral.

També es pot fer la consulta:

Presencialment, a l’ajuntament o la delegació provincial de l’Oficina del Cens Electoral d’empadronament.
A través del servei d’atenció telefònica 901 101 900.
A través de la pàgina web de l’INE: ine.es

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies