Els joves de Nou Barris podran dissenyar i transformar els seus espais a dues biblioteques del districte

El projecte ‘Bibliolab 9B Espai Jove’ busca la complicitat del jovent per formar-lo en fabricació digital

Les biblioteques Nou Barris i Zona Nord han engegat al districte el projecte “Bibliolab 9B Espai Jove”, que ofereix al jovent l’oportunitat de crear un model de disseny i transformació, de forma participativa, dels seus espais en tots dos equipaments, de manera que s’adeqüin més a les seves necessitats.

Actualment, el projecte es troba en la fase de diagnosi de necessitats. Aquests dies s’ha presentat el projecte als joves de cadascuna de les biblioteques, per obrir els espais de participació i fer una diagnosi de les necessitats i demandes del jovent, i entre ells i elles dissenyar un espai.

Finalment, s’acabarà triant un dels elements de l’espai dissenyat com a prototip, i se’n prepararan els plànols per a la seva execució. Aquests prototips s’exposaran a la biblioteca.

En una següent fase, s’executarà el prototip triat. Per fer-lo realitat, es programaran tallers de fabricació digital amb l’objectiu d’implicar els joves en aquesta tasca. Així, es faran quatre sessions d’execució del disseny, tant dels espais com dels elements de mobiliari.

Finalment, s’inaugurarà el prototip a la biblioteca.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies