Renfe engega obres de millora dels tancaments a l’estació de Torre Baró

Els treballs no afectaran ni el servei ni la mobilitat de les persones usuàries

Renfe ha començat aquesta setmana les obres de millora dels tancaments a l’estació de Torre Baró. Unes actuacions que tenen un pressupost que supera els 160.000 euros, i que es preveu que es duguin a terme en un termini d’execució de tres mesos. Tot i això, en tractar-se d’obres de perimetratge, no hi haurà afectacions a la mobilitat  i es mantindrà el servei ferroviari habitual de les línies R3, R4, R7 i R12 de Rodalies de Catalunya.

Aquestes obres de tancament suposen el segon pas de Renfe, després d’unes primeres obres fetes al 2019, per augmentar la seguretat de l’estació de cara a evitar que hi accedeixin usuaris sense validar el bitllet. És per això que el nou tancament no és escalable.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies