Arrenca la programació del Barcelona Districte Cultural als centres cívics Zona Nord i Can Basté

Els equipaments acolliran 14 actuacions de teatre, dansa, circ i cinema fins al 12 de maig 

Demà dia 20 s’enceta la programació del cicle Barcelona Districte Cultural  a les dies seus que té el cicle al nostre districte:  el centre cívic Zona Nord, on s’hi ha organitzat 10 espectacles, i el centre cívic Can Basté, que es va estrenar com a seu d’aquest circuit cultural la tardor passada, i que ara allotjarà quatre espectacles.

Enguany el cicle presenta la programació més ambiciosa fins al moment: no només oferirà 27 espectacles nous, sinó que també en recupera 17 que es van ajornar durant les dues darreres edicions a causa de la covid-19. Així mateix, el programa afegeix una vintena de funcions dedicades només al públic escolar.

El circuit, organitzat per l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, planteja una programació destinada a públics amplis i diversos. Per aquest motiu, hi conviuen títols dedicats al públic adult amb d’altres d’adreçats a un públic més familiar, com “Molsa”, de la companyia Thomas Noone Dance, que a Nou Barris aterrarà el 20 de febrer al Centre Cívic Zona Nord.

D’altra banda, l’àmbit teatral reflecteix la diversitat de temes, estètiques i estils que defineixen aquesta edició, amb espectacles com ara “Els dies mentits”, que arribarà també a la Zona Nord el 24 d’abril.

El Barcelona Districte Cultural aposta, aquest 2021, pels espectacles conduïts per dones. Per això, totes les actuacions musicals del circuit estan liderades per dones. Una d’elles, Queralt Lahoz, qui ja va participar a la darrera edició de “L’Estiu, al Pati!”, actuarà a Can Basté el proper 27 de febrer.

Tots els espectacles són gratuïts, però hi cal reserva prèvia, d’acord amb les mesures i recomanacions sanitàries vigents. S’ha reduït l’aforament dels espais. Podeu consultar el programa dels diversos espais i reservar a la pàgina oficial.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies