El camp de futbol del CCD Turó de la Peira es renova

L’Ajuntament hi ha fet algunes actuacions a les que s’afegirà la construcció de sis vestidors nous

La junta del CCD Turó de la Peira supervisa amb satisfacció les obres que s’estan duent a terme al camp de futbol. S’estan reparant les esquerdes que s’han obert en algunes àrees de la gespa artificial, ambla substitució de les parts desgastades per unes de noves. També han guanyat espai de gestió amb un mòdul que s’ha instal·lat perquè faci les funcions d’oficina. I s’ha millorat l’eficiciència energètica de les instal·lacions, amb la col·locació de plaques solars a les teulades dels vestidors, sobretot amb la finalitat d’aprofitar l’energia solar per escalfar l’aigua de les dutxes. Tot plegat s’afegeix a la substitució que es va fer temps enrere de la tanca perimetral, que es trobava ja rovellada, i de la iluminació del camp per focus led.

Però la màxima il·lusió del club són les obres previstes dins el pla d’actuació de Nou Barris per a aquesta legislatura. El document que recull els projectes que es faran inclou la construcció de sis nous vestidors per al camp de futbol del Turó de la Peira. Una reivindicació del club de fa temps, ja que argumenten que necessiten quatre vestidors addicionals per  a equips, i altres dos per a àrbitres. La raó, diuen, és que amb la introducció del futbol 7 tenen més equips al camp simultàniament. A més, els equips són mixtes fins a una determinada edat, així com ho poden ser els àrbitres dels partits. Els nous vestidors oferiran solució a aquests problemes. Cal tenir en compte que amb la instal·lació de la gespa artificial el 2011, el club va deixar de perdre i jugadors i n’ha augmentat el nombre fins arribar a completar 15 plantilles, a les quals s’afegeixen altres equips que fan servir aquest camp i dues escoles del barri.

No és fàcil encabir nous serveis en un recinte tan limitat com ho és el camp de futbol del Turó de la Peira, però Districte ha aprovat una solució que passa per enderrocar les grades actuals i refer-les més grans i a sobre dels nous vestidors. També s’aprofitarà aquest part inferior de les grades per fer-hi el bar social i  espais que poden fer-se servir com oficina i emmagatzematge per al club, que realitza una gran tasca social al barri.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies