Tall de trànsit a la ronda del Guinardó per les obres a l’intercanviador del metro Maragall

L’accés a l’estació es manté pel carrer de Ramon Albó, a partir de la L5

Les obres d’adaptació de l’intercanviador de l’estació Maragall, entre les línies 4 i 5, continuen el seu procés. Des d’avui entren en una nova fase que obliga a tallar la circulació a la Ronda del Guinardó, entre els carrers de la Torre dels Pardals i del Segle XX. Els usuaris d’aquesta zona que vulguin accedir a l’estació del metro, continuaran accedint a través de la boca del carrer de Ramon Albó, ja que l’accés a la ronda del Guinardó roman tancada. Des de Ramon Albó entraran a la línia blava, per arribar, si cal, a la groga.

El Departament de Territori i Sostenibilitat va iniciar a principis de 2020 les obres per adaptar l’estació de Maragall a les persones amb mobilitat reduïda, amb una inversió de prop d’11 milions d’euros. Es tracta d’una lluita veïnal que venia de fa molt temps, ja que és una de les poques estacions de metro que encara no estan adaptades. A més, el fet de tenir a prop el Centre Integral de Salut Cotxeres Borbó feia més que necessari, segons l’AV Vilapicina i Torre Llobeta, que aquesta estació comptés amb ascensors.

Els treballs consisteixen principalment en la instal·lació d’ascensors, la formació d’un vestíbul nou a l’estació de l’L4 i la millora dels recorreguts de correspondència. Els càlculs inicials, d’abans de la pandèmia, situaven la finalització de les obres per al 2022.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies