Raquel Lúa a La Teulada Sonora del Casal de Barri de la Prosperitat

La cantant presenta el seu darrer treball, ‘Kairós’ a les 13h sota reserva prèvia

El Casal de Barri de la Prosperitat ha trobat una manera segura per oferir concerts. Es tracta d’aprofitar la teulada de l’equipament, on hi ha ubicada una placeta, per organitzar esdeveniments a l’aire lliure. Avui a les 13h l’omplen de la música de Raquel Lúa, una jove promesa sorgida del Casal de Joves de les Roquetes i del Cabal Musical, el projecte social del Taller de Músics de Barcelona que es basa en l’acompanyament artístic de joves músics.

Per assistir-hi caldrà seguir totes les recomanacions habituals en aquests temps covid (mascareta, distància i gel hidroalcohòlic) i aconseguir una reserva a través del formulari que s’ha posat en marxa des del casal per tal de controlar l’aforament.

Raquel Lúa és el nom artístic de Raquel Molinero, una jove cantautora nascuda a les Roquetes.  Amb només 26 anys, ja té el reconeixement d’un públic fidel que gaudeix de les seves melodies que ballen entre el flamenc, el folk, els fados gallecs i la música d’arrel.  Al desembre de 2015 presenta el seu primer treball, un EP amb sis temes que porta per títol “Raquel Lúa con Yeray Hernández”, produït pel Taller de Músics de Barcelona dins el projecte Cabal Musical.

A final del 2018 arriba el seu primer disc, “Ruegos y Demás”, autofinançat amb els estalvis i una campanya en Verkami. El disc recull nou temes que s’endinsen al terreny de la poesia i que acaronen diversos gèneres de la música d’arrel: la bossa, el flamenc, el fado, el folk irlandès … Tot revestit amb molta frescor, sensibilitat i espontaneïtat que enlluernen. El disc va ser produït i arranjat per Yeray Hernández (guitarra clàssica, mandolina, cavaquinho i palmae). També compta amb els músics Amaia Miranda (guitarra clàssica i guitalele), Marco Boi (contrabaix), Glòria Maurel (percussió) i amb la col·laboració de Mikel Fernandino a la flauta.

L’any passat, va treure l’EP “Kairós”, amb melodies i cançons plenes de sensibilitat, cuinades a foc lent durant les setmanes de confinament.

L’artista també ha col·laborat en molts projectes musicals actuant amb – Pablowsky, Guille Ayora, la Banda Municipal de Barcelona, Alex Serra (Gato Suave), el colectivo Open Folk de Barcelona, el colectivo Rodautors o darrerament amb Pepe Vacas de Torres.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies