L’Oficina d’Atenció al Ciutadà ofereix un servei també per videoconferència

Des del mes de gener s’han fet prop de 8.500 atencions amb “L’OAC et truca”

“L’OAC et truca” permet a la ciutadania agafar cita telèfonica o videotrucada. La persona que demana el servei rep un correu electrònic amb les indicacions i, en la data concertada, un informador de les Oficines d’Atenció Ciutadana es posa en contacte per proporcionar la informació o realitzar el tràmit pel qual s’ha concertat la cita. El servei té una eina segura per realitzar videotrucades i un espai núvol per intercanviar documents que garanteix la confidencialitat.
Des del mes de gener s’han fet prop de 8.500 atencions amb “L’OAC et truca”, de les quals 864 amb el nou servei de videotrucada. A banda de les OAC’s, el nou servei de tramitació per videotrucada també està disponible a l’Institut Municipal d’Hisenda (IMH). A causa de la pandèmia, les OAC han incorporat a la tramitació per internet 30 tràmits nous que abans només es podien fer presencialment  i s’ha fet un esforç per facilitar la tramitació telemàtica utilitzant mètodes d’identificació que siguin més senzills d’obtenir i utilitzar per part de la ciutadania.

A més d’informació i assessorament, es poden realitzar els següents tràmits:

-Informació general i assessorament sobre tràmits
-Informació del cens electoral
-Informe de Coneixement de Residència: consulta sobre la situació d’una sol·licitud
-Volants de padró
-Alta al cens d’animals de companyia
-Consulta prèvia per iniciar una activitat a Barcelona
-Consulta prèvia per a la tramitació d’expedients d’obres
-Registre Gaudir +
-Tràmits de tributs i multes

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies