L’Escola Prosperitat i l’Institut Galileo Galilei diuen adeu a l’amiant

 1,3 milions d’euros per retirar l’uralita de la teulada de l’edifici que també acull  la Ludoteca la Guineu

Feia anys que les entitats de la Prosperitat demanaven al Districte la retirada del sostre de fibrociment amb amiant de l’edifici que acull l’Escola Prosperitat, l’Institut Galileo Galilei i la Ludoteca la Guineu. Finalmanent, l’Ajuntament retirarà aquest any l’uralita de la teulada de l’equipament.  Aquesta és una de les actuacions dins el paquet d’inversions als districtes que el govern va acordar amb ERC. Dels 30 milions destinats a Nou Barris, 1,3 milions serviran per dur a terme la retirada de l’amiant d’aquest equipament.

L’AV de la Prosperitat fa anys que lluita contra l’amiant, de fet hi ha una comissió dins l’entitat per vetllar per la seva retirada. Precisament, des d’aquesta comissió es demana un seguiment dels protocols que es duran a terme en els propers mesos. Afirmen que la retirada de l’uralita és un procés molt delicat amb el que els centres hauran de conviure-hi un temps.  I precisament per això demanen que tant l’associació com la comunitat educativa estiguin informades i participin en el procés de seguiment de les actuacions.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies