Tancament cautelar de la botiga de venda d’animals Ladridos

El Districte ha ordenat el cessament de l’activitat i ha precintat l’establiment 

El districte de Nou Barris va ordenar ahir el cessament cautelar de l’activitat de la botiga d’animals Ladridos.  Al matí, la Guàrdia Urbana va precintar les instal·lacions de venda i estada d’animal. mesura es pren després que una primera inspecció, la setmana passada, hi detectés incompliments importants, i se suma a l’expedient sancionador que està en curs en aplicació de l’Ordenança de protecció, tinença i venda d’animals. A banda d’incompliments greus, durant la inspecció es van trobar 18 cadells de gos morts dins un congelador. La Guàrdia Urbana també va obrir diligències perquè la veterinària contractada no està col·legiada ni té el títol convalidat a Espanya.

Als incompliments detectats per la Guàrdia Urbana i el Departament de Gestió i Protecció dels Animals s’hi afegeixen un seguit de noves denúncies de persones que, alertades per la notícia, asseguren haver comprat animals malalts en aquesta botiga. Un dia després de publicar-se la notícia, un grup de veïns i membres de l’associació animalista Rescat es van concentrar davant la botiga per exigir-ne el tancament.  Des de Rescat es van recollir denúncies i informes veterinaris de clients de la botiga, aquests asseguren que els cadells que van comprar estaven malalts. Segons Rescat, aquest no era el primer cas d’irregularitats que es detecta a l’establiment, per això reclamaven al Districte la suspensió urgent de l’activitat.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies