El dentista municipal també atén infants

S’amplien les consultes solidàries per a serveis odontològics que la cartera de salut pública encara no cobreix

Al mes de febrer va entrar en funcionament una consulta solidària que preveu atendre cada any uns 150 nens i nenes i 500 persones adultes en risc d’exclusió.  D’aquesta manera, els infants podran rebre també serveis odontològics que la cartera de salut pública encara no cobreix. L’aportació municipal serà de 120.000 euros l’any.

El nou centre, ubicat al carrer de Bonaplata,c al districte de Sarrià – Sant Gervasi, és fruit d’un conveni decol·laboració amb l’Hospital Sant Joan de Déu. La previsió és que la nova consulta, atesa per professionals sanitaris i socials, realitzi unes 1.100 obturacions, 100 tractaments de càries, unes 500 higienes i unes 50 endodòncies.

El conveni de col·laboració incorpora per primera vegada l’atenció a infants que es trobin en situació de vulnerabilitat i que siguin derivats des dels diferents centres oberts de la ciutat o des del Servei d’Inserció Social de Famílies amb infants a càrrec amb una revisió i diagnòstic previ del centre d’atenció primària corresponent.

Pel que fa a les persones sense llar, hauran de ser derivadespels serveis municipals d’atenció social a l’espai públic i les entitats de la Xarxa d’Atenció a Persones Sense Llar (XAPSLL).

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies