‘Reinas del Extrarradio’, una cançó i videoclip per visibilitzar les dones sense llar

Hache Retamar publica en clau de rock un tema en col·laboració amb l’associació ‘Lola no estás sola’ 

La cantant i compositora Hache Retamar narra en el seu darrer tema ‘Reinas del Extrarradio’ la dura situació de dues dones que viuen al carrer i lluiten per refer la seva vida. Per tal de conèixer de primera mà les dificultats d’aquest col·lectiu, l’artista va contactar amb l’associació ‘Lola no estás sola’, ubicada al barri de Verdum. Les històries de les dones de l’entitat han inspirat Hache Retamar i les ha fet protagonistes també del videoclip.

“Compartir aquests dies amb elles i que siguin part del videoclip, ha estat una de les millors experiències que m’ha donat la música”, afirma la compositora i cantant. La vida al carrer és una situació real i molt cruel, que en el cas de les dones s’agreuja per la vulnerabilitat del que això comporta.  Lola no estás sola fa anys que lluita contra la invisibilització d’aquesrtes dones que, segons expliquen, es troben en una situació de ‘sensellarisme encobert’.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies