Una nova etapa per al Casal de Barri de la Prosperitat

L’equipament estrena sala d’oci i cultura reformada al mateix temps que renova la seva gestora

El Casal de Barri de la Prosperitat va obrir al febrer la seu nou espai d’oci i cultura, després d’uns mesos de reforma de l’antiga sala del bar de l’equipament. A partir d’aquesta setmana, el casal torna a programar activitats en la mesura que les restriccions ho permeten.  Fa unes setmanes ja van començar amb algunes activitats a la terrassa de l’equipament i algun taller infantil com ara el del còmic. De cara a l’abril ja estan preparant alguns tallers en línia. La idea és anar recuperant a poc a poc la normalitat, evitant en la mesura del possible haver de desprogramar l’agenda. Al capdavant del casal hi ha ara una nova gestora que ha agafat el relleu generacional amb empenta i nous projectes. Els nous coordinadors volen potenciar al màxim el nou espai renovat com a sala d’oci i cultura. Aquesta setmana ja han acollit projeccions de curtmetratges de directores amb perspectiva de gènere, una exposició i altres propostes d’arts escèniques.

 

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies