Circ gratuït al centre cívic Zona Nord dins l’edició Barcelona Districte Cultural

El Kolektivo Konika ens proposa mirar “La punta de mi nariz”

Des de febrer, els centres cívics de la ciutat s’omplen de creadors i creadores que ofereixen arts en viu i una programació musical liderada exclusivament per dones. El Barcelona Districte Cultural d’enguany ha tornat amb més de 40 espectacles gratuïts per a tots els públics. Avui aterra al centre cívic Zona Nord amb l’espectacle de circ “La punta de mi nariz” a càrrec de Kolektivo Konika.

Mirar-se el nas al mirall. I tocar-se’n la punta. I veure què hi ha més enllà. Però hi ha res més enllà? Què hi ha a l’altra banda del nostre nas? Altres nassos? Els nassos de qui? Ens hi enfilem?
Les cinc integrants del Kolektivo Konica són unes artistes de nassos i per nassos. Totes cinc poden veure què hi ha més enllà del seu nas: el nas d’algú altre. I s’hi emmirallen. I s’hi veuen reflectides. I s’hi troben. I s’hi enfilen. I dibuixen figures acrobàtiques que van molt més enllà del nas, del propi i de l’aliè. Les sis artistes que conformen el Kolektivo Konica van fer una aposta de nassos i van decidir que les dones tenen molt a dir en el món de les acrobàcies, les piruetes, les cabrioles i els saltirons. Que si juntes són capaces de mirar més enllà del seu nas, podran enlairar-se fins a acariciar el cel. I buscar-li el nas. I trobar-li la punta. I això és el que fan en el seu primer espectacle: buscar el nas de l’altre per trobar-se el seu. Amb nassos i per nassos.
A càrrec de Kolektivo Konika

Públic familiar (a partir de 6 anys). Durada: 50 minuts
Entrada gratuïta. Aforament limitat. Més informació i inscripcions:
https://www.barcelona.cat/districtecultural/agenda/la-punta-de-mi-nariz
Centre Cívic Zona Nord, carrer de Vallcivera, 14

Imatge: Asier Bastida

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies