Rebuig frontal a les pintades feixistes aparegudes al casal de Joves de la Prosperitat

Diverses entitats de Nou Barris manifesten tot el suport cap als usuaris de l’equipament 

Els Joves del Casal de la Prosperitat van denunciar diumenge els símbols feixistes pintats en una de les façanes de l’equipament. Els joves van compartir a Twitter una publicació de la façana del casal on hi havien aparegut unes creus esvàstiques. “No és el primer cop que venen a decorar-lo i ens agradaria que sapiguèssiu que, casualment, aquest atacs els fan quan ens posen al costat dels veïns i veïnes que reclamen els seus drets”, afirmen els joves a la seva publicació.  Arran del tweet han estat moltes les entitats i veïns que s’han sumat al rebuig d’aquest símbols i han defensat la solidaritat de les xarxes de suport i dels moviments que lluiten diàriament contra els desnonaments.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies