Nova sessió telemàtica de l’Audiència Pública de Nou Barris

Podeu seguir el desevolupament de l’acte en vídeo en directe a partir de les 18.30h

Avui a les 18.30h està previst l’inici d’una nova edició de l’Audiència Pública de Nou Barris, l’espai on els veïns, veïnes i entitats del districte poden expressar els seus dubtes, queixes o demandes directament a l’equip de govern. Aquest cop, però, com ja és habitual des de l’inici de la pandèmia, la sessió es farà a porta tancada, però es podrà seguir en directe a través de la senyal de vídeo del canal Youtube de Districte Nou Barris.

Durant la sessió es llegiran les preguntes i intervencions recollides en els dies previs. A més, qui hagi optat per participar a través de viodeconferènciaho farà a través d’aquest enllaç: https://ja.cat/audiencianoubarris

En tot cas, per a aquelles persones que ho necessitin, Districte ha organitzat un servei d’interpretació en llengua de signes, com és habitual els darrers anys.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies