Avui, Ple de Nou Barris a les 18.30h

El govern del districte presentarà el Pla de Dinamització Econòmica i Comercial de Nou Barris 2021-2024

Si ahir tocava Audiència Pública, avui és el torn del Consell Plenari de Nou Barris. Una sessió que també podreu seguir en directe a través del canal Youtube de Districte, ja que es continuen celebrant a porta tancada a causa de les restriccions sanitàries.

Dins l’ordre del dia trobareu la presentació del Pla de Dinamització Econòmica i Comercial de Nou Barris 2021-2024. Un pla que va anunciar fa mesos el regidor de Nou Barris, Xavier Marcé, per tal de fer front a la crisi generada per la covid-19, i per les desigulatats econòmiques que acumula el districte des de fa anys. El pla inclou com un dels elements  l’impuls del comerç local, i per aquest motiu aquesta part s’ha desenvolupat amb un pla propi que també es presenta en la sessió.

També es debatrà sobre el nom nou per a dos espais: el passatge dels Tallers del Ferrocarril del Nord a l’espai comprès entre l’avda. Rio de Janeiro, passeig d’Andreu Nin, i entre els carrers de Pintor Alzamora i Garrofers. I  Jardí de Pilar Espuña a l’espai format per l’interior d’illa entre els carrers del Doctor Pi i Molist, Sant Iscle i el passatge de Ricard Canals.

Els grups de l’oposició també han introduït temes com alguns punts de mobilitat a Verdum i Porta; els problemes amb l’electricitat a Torre Baró; o la situació dels pisos de la plaça dels Eucaliptus, entre altres.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies