Districte crea el còmic “Nou Barris Digital” com a eina didàctica per fer tràmits online

Les vinyetes tenen la intenció de fermés entenedors els passos a fer en els diversos procediments

Fa sis anys una nova llei administrativa va establir que les entitats s’havien d’adaptar progressivament al format telemàtic per fer els diversos tràmtis, com ara la sol·licitud de subvencions. Però el pas del procediment tradicional, en paper, al món digital no és fàcil, especialment per a les persones que no solen moure’s en aquests entorns informàtics. Per aquesta raó, des de 2017 s’ha ofert suport i assessorament a les entitats, amb 27 sessions informatives i prop de 200 acompanyaments. Ara Districte  ha creat “Nou Barris Digital”. Es tracta d’un projecte viu que s’actualitza permanentment i que treballa de la mà de les entitats per fer un seguiment de l’evolució de la digitalització del teixit associatiu del districte. Aquesta tasca d’observatori de la implantació del seguiment telemàtic permet crear nous continguts i actualitzar els materials didàctics de manera continuada.

En aquesta línia, es presenta ara el primer exemplar d’una col·lecció de còmics didàctics amb què, a través de personatges veïns de Nou Barris, es vol contribuir a fer els tràmits més fàcils i entenedors. Com a complement a les explicacions dels còmics, trobareu els manuals “pas a pas”, més desenvolupats, al destacat “Nou Barris Digital” d’aquest mateix web.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies