Una nova sessió del cicle Cítric amb el concert de Ladilla Rusa

El recital ve precedit de la xerrada sobre escenaris musicals alternatius del periodista Nando Cruz

L’Ateneu aborda avui una nova proposta de la setena edició del Cítric, el cicle de cultura crítica i popular que enguany se centra en el concepte d’identitats. En el cas d’aquest vespre, han preparat dos activitats.

Primer un viatge per les incomptables realitats musicals que coexisteixen a Barcelona a través de la xerrada ‘Otros escenarios posibles’. Expressions crítiques i lúdiques, populars i marginals, secretes i públiques que componen, alimenten, desborden, qüestionen i defineixen la nostra ciutat. Una xerrada on el periodista musical Nando Cruz ens mostrarà els escenaris que ha anat descobrint a Barcelona i rodalies.

I després, les paraules seran substituïdes per la música de Ladilla Rusa. Es tracta d’un grup de Montcada i Reixac format per Tania Lozano i Víctor F. Clares. Neix al 2017 com una broma en forma d’electropop. El seu estil irreverent i eclèctic és capaç de crear hits cantats a tota festa que valgui la pena. Des de llavors, el grup acumula desenes de milions de reproduccions al youtube. Ladilla Rusa ha col·laborat amb artistes com Joan Colomo o Los Ganglios, recreant un imaginari orgullós de la perifèria.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies