Un piano de cua davant el cap de la Guineueta

Un agraïment a la tasca del personal sanitari durant la pandèmia

L’associació concurs Maria Canals porta el seu piano de cua davant dels CAPs de la ciutat, com a agraïment a la tasca del personal sanitari durant la pandèmia. Avui dijous  d’11 a 20h el trobareu instal·lat davant el CAP Guineueta (passeig de Valldaura, 135). 

L’associació del Concurs Internacional de Música Maria Canals és una entitat sense ànim de lucre declarada d’Utilitat Pública que té com a finalitat principal ajudar els joves intèrprets de tot el món que es volen dedicar professionalment a la pràctica musical, a través de l’organització anual des de l’any 1954 del Concurs Internacional de Música Maria Canals de Barcelona (MCB). Actualment, el concurs té lloc al març, coincidint amb l’arribada de la primavera, i converteix la ciutat en la capital mundial del piano durant quinze dies.

L’associació treballa des de fa anys per trencar les barreres socials, culturals i ideològiques que tradicionalment han dificultat l’accés majoritari a la pràctica musical, especialment en l’àmbit de la música clàssica i del piano, a través de l’organització de l’OFF Concurs. És el programa divulgatiu, educatiu i social de l’Associació Maria Canals Barcelona que inclou totes les iniciatives que van més enllà del concurs i que promouen l’accés a la música i la pràctica amateur per part de grans i petits.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies