Inscripcions en línia als cursos i tallers del tercer trimestre

Alguns equipaments del districte ofereixen la possibilitat de consultar i reservar plaça sense anar-ho presencialment 

Aquesta Setmana Santa, els casals i centres cívics han tancat portes. Si les circumstàncies sanitàries ho permeten en breu iniciaran les activitats del tercer trimestre, algunes en format presencial i altres en línia. Molts equipaments del districte han habilitat la seva pàgina web per poder fer les incripcions en línia, sense haver d’anar-hi presencialment. És el cas del centre cívic Can Basté que tot i estar tancat per Setmana Santa, manté obertes les incripcions per via telemàtica.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies