Històries improvisades a la biblioteca de Canyelles

ImproBarcelona construeix relats a partir dels suggeriments del públic 

A partir dels suggeriments del públic, un actor o actriu d’ImproBarcelona crearà avui contes en directe a la biblioteca de Canyelles (ronda de la Guineueta Vella, 34). Com? Llegint el fragment d’un llibre i desenvolupant-lo, demanant al públic el títol d’un possible llibre, un lloc, un país on començar una història, un personatge… i sobretot amb molta imaginació. Les possibilitats són infinites i fan que cada conte sigui únic i irrepetible. L’activita començarà a les 17.30h i està adreçada a infants a partir dels 4 anys. L’aforament és limitat i l’entrada es farà per ordre d’arribada.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies