Espectacles infantils a la Prosperitat i el Turó de la Peira

Els equipaments de Nou Barris recuperen a poc a poc la programació presencial, amb restriccions

Tornats de les vacances de Setmana Santa, els equipaments del districte inicien un tercer trimestre encara força incert. Molts casals i centres recuperen a poc a poc les activitats presencials, amb mesures sanitàries com ara la reserva prèvia i la limitació d’aforament.  Per avui, entre d’altres propostes, trobem dos espectacles adreçats als més petits.

  • 12h ‘Dones valentes’, espectacle infantil.

L’espectacle relata la vida, trajectòria, aventures i desventures de diversos personatges femenins i contemporanis, que han deixat empremta. Aquestes dones també van ser nenes, plenes d’il·lusió, però també amb dificultats. Malgrat això, amb esforç i perseverança, ho podem tot, o gairebé.

Gratuït. Cal inscripció prèvia, que es pot realitzar a la recepció del casal o a http://ow.ly/f2nv50E2c9r
Organitza: Raconet de la Prospe
Casal de Barri Prosperitat, plaça d’Ángel Pestaña

  • 18h ‘Chomón per a la mainada’, espectacle infantil.

Selecció de cinc pel·lícules realitzades a principis del segle XX pel pioner del cinema mut Segundo de Chomón: El gat amb botes, Aladí, Alí Babà i els 40 lladres, La Bella Dorment i El petit Polzet. Aniran acompanyades per una narració en directe, i per música composada específicament per a l’espectacle.
A càrrec de la Federació catalana de cineclubs / Filmoteca de Catalunya

Per a infants a partir de 4 anys
Activitat gratuïta amb aforament limitat i reserva prèvia (un adult per família) a http://ow.ly/tUnb50EjzML
Centre Cívic Can Basté, pg. Fabra i Puig, 274

 

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies