21 projectes de Nou Barris passen a la fase de votació definitiva dels pressupostos participatius

Inclouen iniciatives relacionades amb la memòria històrica, els espais de jocs infantils, els equipaments i espais esportius, i mobiliari urbà

Acabada la fase de priorització dels projectes, l’Ajuntament ja ha publicat els projectes seleccionats que passaran a la votació final al juny. Serà en aquell moment quan es triaran de manera definitiva els projectes que s’acabaran duent a terme, amb un pressupost de 3,6 milions d’euros.

En total són 21 els projectes que ara han superat aquest procés, d’un total de 47. La tria s’ha fet a partir de 1.728 suports emesos. Es tracta d’iniciatives que pertanyen a moltes de les categories establertes, i en àmbits menys habituals com la memòria històrica, els espais de jocs infantils, els equipaments i espais esportius, i mobiliari urbà.

Així, els projectes amb més suports han estat:

  • La remodelació i millora dels equipaments del pati de l’Escola Santiago Rusiñol, eliminant les barreres arquitectòniques i adoptant mesures de seguretat adients per a l’ús del mateix per part dels infants de l’escola i del barri (187 suports).
  • La creació d’un parc esportiu infantil, juvenil, sènior i de persones amb discapacitat a la zona esportiva de Can Dragó (176 suports).
  • La modificació de l’ús d’un solar a Porta, concretament al carrer del Pintor Alsamora, actualment amb ús d’aparcament, per fer-hi un hort urbà (124 suports).

Del 10 al 20 de juny començarà la fase de votació definitiva, en què es decidirà quins projectes es duran a terme finalment. La votació es farà a través de la plataforma Decidim Barcelona, però també hi haurà dos punts de suport presencial per districte. Totes les persones de 14 anys o més, empadronades a la ciutat, podran triar tants projectes com considerin oportú al seu districte, d’acord amb el pressupost topall assignat a cada districte. També poden votar els projectes d’un altre districte més. Els que hagin estat seleccionats més vegades seran els elegits per dur-se a terme.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies