Jornades de portes obertes a les escoles bressol municipals

Les visites telemàtiques i presencials comencen avui dilluns fins al 5 de maig 

Les jornades de portes obertes a les escoles bressol municipals de Barcelona, curs 2021-2022, tenen lloc des del 12 d’abril i fins al 5 de maig, ambdós inclosos. Davant la situació provocada per la Covid-19, aquestes jornades es desenvoluparan, segons ha previst cada escola, o bé en format telemàtic o bé en format presencial (amb cita prèvia i sempre amb mesures i protocols de seguretat).

La informació per conèixer les característiques i singularitats de les escoles i el format i horaris de les jornades de portes obertes que de manera específica ha organitzat cada escola bressol es pot consultar en aquest enllaç. És un document amb el llistat de totes les escoles bressol municipals, districte a districte, amb l’enllaç al web de cada escola on, a l’apartat ‘Espai informatiu de l’escola’, es pot accedir a la informació específica i actualitzada sobre les portes obertes que desenvolupa cada escola bressol.

En relació al procés de preinscripció a les escoles bressol municipals tindrà lloc des del 6 i fins al 19 de maig, ambdós inclosos, i serà en format telemàtic.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies