S’inicien les obres per preparar el soterrament el cablejat d’Endesa a Torre Baró

La companyia té previst se substituiran les tres linies aèries que hi ha al barri per sis de soterrades

Aquesta setmana han começat els treballs a la part alta del barri de Torre Baró per preparar el soterrament de les línies aèries de baixa tensio d’Endesa. La companyia té previst també instal·lar un nou transformador. L’objectiu de les obres no es altre que acabar amb els problemes de talls de sumistrament que des de fa temps els veïns denunciaven. Les tasques prèvies les va iniciar ahir l’Ajuntament amb l’obertura d’una rasa al carrer de Lliçà. Està previst que aquests treballs tinguin una durada d’un mes i comportaran talls de circulació, variables segons la zona i la data.

Fins al 12 de maig, s’instal·larà al carrer de Lliçà de Torre Baró, entre els números 10 i 36, la infraestructura necessària per al futur soterrament del cablejat elèctric aeri de baixa tensió.

Els treballs comportaran el tall de circulació de vehicles al carrer i s’executaran en dues fases:

  • Fins al 26 d’abril: tall de circulació total de les 8.30 a les 17.30h entre els números 2 i 26. Entre els números 26 i 36 el carrer quedarà obert amb doble sentit de circulació provisional només per al veïnat.
  • Del 27 d’abril al 12 de maig: tall de circulació total de les 8.30 a les 17.30h entre els números 26 i 36. Entre els números 2 i 26 el carrer quedarà obert amb doble sentit de circulació provisional només per al veïnat.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies