La masia de Can Carreras es recuperarà com a escola bressol

L’Ajuntament ha anunciat que les obres ja estan pressupostades i començaran en aquesta legislatura 

La masia de Can Carreras acollirà una de les 13 escoles bressol que l’Ajuntament té previstes posar en funcionament en els propers 3 anys. La previsió és que en aquest mandat comencin les obres per rehabilitar-ne la façana i ubicar-hi dos serveis: l’escola bressol i un Equip d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (EAIA) a la planta baixa.  Segons ha informat el Districte de Nou Barris ja hi ha dotació pressupostària i en aquests moments ja s’està fent el projecte executiu.  A hores d’ara, ja està licitada l’obra per moure els motors de les fonts del llac del Parc Central de Nou Barris, amb un pressupost de 900.000 euros. Aquesta és una actuació indispensable per tirar endevant l’avantprojecte de l’escola bressol.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies